Ми на виставці для ресторанів у Одесі!

Ми на виставці для ресторанів у Одесі!

15,16,17 квітня в Одесі зібралися гравці індустрії HoReCa на виставці ресторанно-готельного бізнесу, продуктів харчування та напоїв «Індустрія гостинності» з метою розвитку привабливості Одеського регіону в галузі громадського харчування та гостинності.

Компанія «Aladdin – print» брала у виставці участь. Наш стенд був присвячений поліграфії для ресторанів, готелів та кафе. Грунтуючись на свій багаторічний досвід набутий у роботі з Харківськими готельєрами та рестораторами – ми розповіли, наскільки важливим є дизайн та оформлення меню та іншої ресторанної атрибутики. Наприклад: чи потрібно, щоб меню відповідало стилю та статусу закладу. Поділилися секретами та нововведеннями серед представлених нами продуктів для ХоРеКа.

Наш стенд не залишив байдужими відвідувачів своїм достатком цікавих виробів для ресторанної сфери, а також власники закладів були здивовані нашим професіоналізмом, досвідом та знаннями у готельній та ресторанній поліграфії. Наша компанія часто бере участь у різноманітних заходах міста Харкова.

Одеса – для нас була перша виїзна виставка і ми задоволені, що виступили на високому рівні. Команда наших менеджерів заходила у гості до цікавих закладів міста. Ми добре про себе заявили і вже надходять замовлення від нових клієнтів, а також побачилися живими з уже існуючими нашими клієнтами, з якими працюємо в режимі online.


  • EN
  • RU
  • UKR