Звіт про минулу виставку

Звіт про минулу виставку

27-28 березня відбулася виставка “Your wedding day 2015”, учасником та генеральним поліграфічним партнером у якій виступила друкарня «Аладдін-принт». Виставка охопила усі напрямки весільного бізнесу. Учасники виставки – це компанії весільного бомонду, що динамічно розвиваються, – найкращі з найкращих.

Якщо говорити про результативність участі у виставці, ми дуже продуктивно попрацювали. На кожного відвідувача чекала презентація актуальних тенденцій 2015 року у весільній поліграфії. Також на стенді були представлені зразки поліграфії з сфер бізнесу (ділова поліграфія, HoReCa, сувеніри).

Продукція на нашому стенді мала підвищений інтерес під час проведення виставки. Гості стенду особисто переконалися в красі та ексклюзивності наших весільних запрошень, оскільки це не «масові листівки з китаю», а вироби виготовлені за допомогою спеціального обладнання, ґрунтуючись на досвіді та трендах моди.

Щодня на стенді надавали консультації 6 досвідчених менеджерів. Вкотре ми зміцнили наші зв’язки: зустрілися з багатьма замовниками та створили нові контакти.
Приємним сюрпризом для відвідувачів нашого стенду став розіграш сертифікату на суму 2500грн на виготовлення весільної поліграфії. Наприкінці останнього виставкового дня зі сцени ми розіграли сертифікат. Щасливою володаркою сертифікату стала Кононенко Юлія Юріївна, весілля у серпні. Одразу після розіграшу директор друкарні «Аладдін-принт» Ніценко Андріан Олексійович зателефонував Юлії і повідомив їй про виграш.
Загалом виставка була корисною для майбутніх молодят. Тепер вони знають, де виготовляються найкращі весільні запрошення та інша весільна поліграфія.
Докладніше про продукцію та послуги друкарні Аладдін-принт можна ознайомитись на цьому сайті.

 


  • EN
  • RU
  • UKR